Advanto mohou na pár kliknutí zavést firmy s podnikovým systémem Vema od Solitei

Advanto mohou na pár kliknutí zavést firmy s podnikovým systémem Vema od Solitei
Publikováno
7.6.2022

Aplikace Advanto od předního poskytovatele výplaty kdykoliv, je integrovaná se mzdovým a personálním systémem Vema od společnosti Solitea. U zaměstnavatelů, kteří Vemu využívají, je zavedení Advanta otázkou několika málo kliknutí, bez dalších nároků na jejich IT oddělení.

Dle informací společnosti Solitea, která je jedním z předních dodavatelů podnikových systémů, Vemu využívá 8 000 firem v Česku a Slovensku. „U všech těchto zaměstnavatelů teď umíme výplatu kdykoliv zavést za jedno odpoledne,” říká spoluzakladatel a CTO Advanta Jan Kölbl. 

Jednou z prvních firem, které Advanto integrovaly na svůj podnikový systém Vema od Solitei, je Plasma Place. „Integraci Advanto provedlo na klíč, aniž by komplikovalo práci našemu IT oddělení,” říká finanční ředitel Plasma Place Lukáš Bouma.

„V Advantu víme, že zaměstnavatelé mají plno svých starostí a že zavedení a užívání výplaty kdykoliv musí představovat minimum nároků na jejich IT, účetní i cashflow. Advanto je proto navržené tak, že se o vše postará. Od integrace po vyplácení peněz, které si pracovníci rozhodnou vybrat před regulérním výplatním termínem,” vysvětluje Kölbl z Advanta.

„Vema podporuje snadnou integraci nových funkcionalit na své podnikové systémy. Je naprosto zřejmé, že budoucnost je ve flexibilitě a personalizaci. Integrace Advanta na Vemu je skvělým příkladem,” říká Lukáš Krifta ze Solitei.

„Co nevidět by mělo být zavedení Advanta otázkou jednoho odpoledne také pro další podnikový systém od Solitei, a to Solitea Byznys,” uzavírá Kölbl.

Co je Advanto?

Advanto je chytrá aplikace, která umožňuje zaměstnancům vybrat si svou výplatu kdykoliv a na pár kliků v mobilu. Firmám pomáhá zlepšovat nábor, snižovat fluktuaci a zvyšovat loajalitu zaměstnanců.

Stáhněte si e-book

O tom, jak Advanto chrání zdraví zaměstnanců a jaké jsou přínosy pro vaši firmu.

Stránky Advanto.cz používají k poskytování svých služeb soubory Cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů Cookies. Více v našich Zásadách ochrany osobních údajů.