Firmy využívající personální řešení OKbase nyní mohou po vzoru Lagardère nebo Fuji Koyo zavést „výplatu kdykoliv“ od Advanta lusknutím prstu

Firmy využívající personální řešení OKbase nyní mohou po vzoru Lagardère nebo Fuji Koyo zavést „výplatu kdykoliv“ od Advanta lusknutím prstu
Publikováno
30.5.2022

Advanto dokončilo integraci s personálním a mzdovým řešením OKbase od společnosti OKsystem. Její klienti nyní mohou Advanto pro své pracovníky zpřístupnit bez dalších nároků na svá IT oddělení – o vše se postará Advanto. Personální systém OKbase využívá v České republice přes 300 velkých subjektů pro svých více než 230 000 zaměstnanců. Jsou mezi nimi například i firmy jako Lagardère Travel Retail nebo Fuji Koyo, kterým už se Advanto osvědčuje v praxi.

„Chceme, aby OKbase neustále nabízela vysokou přidanou hodnotu pro naše zákazníky a jejich zaměstnance. I proto každý rok v OKbase představujeme nové funckionality a nové možnosti. Jakmile jsme zaregistrovali, že je po výplatě kdykoliv od Advanta poptávka, rozhodli jsme se přístup k této službě našim zákazníkům co nejvíce usnadnit,” vysvětluje Vladimír Fuchs, obchodní ředitel OKsystem. „Aktuálně tedy zákazníci mohou dát vědět buď nám nebo přímo Advantu a během krátké doby mohou službu začít využívat,“ doplňuje.

„Výhody plynoucí z výplaty kdykoliv by samy o sobě jako argument k zavedení Advanta stačily. Nenáročná integrace s naším personálním systémem nám však výrazně pomohla se rozhodnout a s implementací Advanta neváhat,” dodává HR ředitelka Lagardère Travel Retail Eva Kyselová.

„Všechny strany mají zájem na tom, aby bylo spuštění Advanta bez starostí. Šli jsme tedy cestou integrování Advanta do systémů OKbase, aby pak už spuštění Advanta u jednotlivých zaměstnavatelů bylo co nejjednodušší,” říká Jan Kölbl, spoluzakladatel a CTO Advanta. „Integrace je bezpečná, rychlá a bez větších nároků na IT nebo účetní,” dodává Kölbl s tím, že se jedná o pohodlné řešení, jak klienti OKbase mohou výplatu kdykoliv zavést.

Co je Advanto?

Advanto je chytrá aplikace, která umožňuje zaměstnancům vybrat si svou výplatu kdykoliv a na pár kliků v mobilu. Firmám pomáhá zlepšovat nábor, snižovat fluktuaci a zvyšovat loajalitu zaměstnanců.

Stáhněte si e-book

O tom, jak Advanto chrání zdraví zaměstnanců a jaké jsou přínosy pro vaši firmu.

Stránky Advanto.cz používají k poskytování svých služeb soubory Cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů Cookies. Více v našich Zásadách ochrany osobních údajů.