Přízeň kontraktorů se s přístupem k výdělkům kdykoliv zvyšuje

Přízeň kontraktorů se s přístupem k výdělkům kdykoliv zvyšuje
Publikováno
17.4.2023

V poslední době přibylo příležitostí, jak si mezi výplatami přivydělat a nebo jak pracovat na sebe a být svým pánem a organizátorem pracovního rozvrhu. V obou případech jde těmto pracovníkům o flexibilitu a vidinu okamžité odměny. V gig ekonomice obzvlášť platí, že kdo dokáže odměnu za odvedenou práci vyplatit hned, získává v tomto odvětví mezi pracovníky nespornou výhodu. V okamžiku, kdy pracovníci-kontraktoři v aplikaci Advanto vidí, že s každou hodinou nebo úkolem navíc si také mohou ihned vyplatit o to víc peněz, dostává se jim motivace pracovat více.

Dejte svým pracovníkům to, co od gig ekonomiky vyžadují

Advanto umožňuje vašim pracovníkům včetně kontraktorů vybírat si svou odpracovanou odměnu kdykoliv. Po propojení s informačními systémy firmy mají pracovníci v reálném čase přehled, kolik si odpracovali a na kolik peněz mají tudíž nárok. Pomocí chytré aplikace si mohou kdykoliv poslat část své odpracované odměny na vlastní účet. Získávají tak flexibilitu, která ke gig ekonomice patří.

Spokojenější a loajálnější pracovníci

Nejenže to kontraktoři vyžadují, ale dokonce často i odpracované peníze bez odkladu potřebují. Výplata kdykoliv prokazatelně vede k lepší finanční stabilitě, lepšímu přehledu nad osobními financemi a především se jedná o mnohem efektivnější a bezpečnější způsob, jak se vyhnout zadlužení.

„Mám malé dítě a manželku na mateřské dovolené, takže občas se stane, že nás nějaké neplánované výdaje překvapí. Posledně to byla například lednice, kterou jsme museli vyřešit okamžitě. Takže jsem rád, že jsme to zvládli bez drahé spotřebitelské půjčky,” Ondřej Š.

Vyšší produktivita

Pracovníci, kteří využívají Advanto, jsou prokazatelně produktivnější - firmy hlásí až o 31 % více odpracovaných hodin. A to hlavně z důvodu, že uživatelům odpadne stres či finanční nesnáze spojené s čekáním na odpracovanou odměnu. Motivaci k práci dodává také přehledná aplikace, která poskytuje přehled odpracovaných hodin a tedy i výdělků.

Snadnější nábor

Zmínění přístupu k odpracovaným penězům kdykoliv přiláká 2× více uchazečů. Zaujměte pracovníky a nabídněte jim Advanto jako dobrovolný benefit. V době, kdy můžeme ovládat všechno kolem nás na pár kliknutí, by se stejnou pružností měly být k dispozici i peníze, které jsme si již odpracovali. Bez úroků, schvalování a bez zbytečného papírování.

Advanto se stává mezi kontraktory nepostradatelné

Již více než 2 roky funguje Výplata kdykoliv ve společnosti Dáme jídlo. Tuto služba si kurýři oblíbili napříč jednotlivými společnostmi. Proto mezi zákazníky Advanta patří také například DoDo, WEDO, Rohlík a Prorozvoz. S Výplatou kdykoliv se jezdí i na Slovensku pod značkou foodpanda. Kurýři ale nejsou jediní, kterým flexibilita vyhovuje. Advanto je zpřístupněno také pro mnoho lidí na krátkodobou výpomoc. Příkladem je společnost Notino a Lagardere, která provozuje síť pekáren Paul, kaváren Costa Coffee, trafik Relay a mnoho dalšího. 

Co je Advanto?

Advanto je chytrá aplikace, která umožňuje zaměstnancům vybrat si svou výplatu kdykoliv a na pár kliků v mobilu. Firmám pomáhá zlepšovat nábor, snižovat fluktuaci a zvyšovat loajalitu zaměstnanců.

Stáhněte si e-book

O tom, jak Advanto chrání zdraví zaměstnanců a jaké jsou přínosy pro vaši firmu.

Stránky Advanto.cz používají k poskytování svých služeb soubory Cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů Cookies. Více v našich Zásadách ochrany osobních údajů.