Propojení Advanta s docházkovým systémem Aktion

Propojení Advanta s docházkovým systémem Aktion
Publikováno
25.5.2023

Propojení Advanta s docházkovým systémem je jedním ze způsobů fungování benefitu Výplata kdykoliv. Mezi partnery Advanta nesmí chybět systém Aktion, kterému v ČR a SR důvěřuje přes 3 000 firem.

Systém Aktion od společnosti EFG nabízí ověřené řešení pro správu docházky. Díky propojení s Advantem se zaměstnancům automaticky načítá dostupná částka k výběru na základě reálně odpracovaných hodin. Zaměstnanci mohou tuto částku sledovat přímo v mobilní či webové aplikaci a vybrat si ji kdykoliv. Díky pohledu na odpracované peníze jsou pracovníci motivovanější k práci a zvyšuje se tak i jejich produktivita. 

Propojení s Aktionem může probíhat jak v cloudu, tak on-premise. Výplatu kdykoliv takto poskytuje svým zaměstnancům již několik společností, mezi které se řadí například Notino, Mall, ForCamping, Fiege a Ljunghall. Tito zaměstnavatelé se rozhodli poskytnout svým zaměstnancům flexibilitu a finanční jistotu. Advanto firmám pomáhá přizpůsobit se moderním požadavkům a potřebám zaměstnanců. To přináší nejenom finanční výhody, ale také zvyšuje jejich spokojenost a loajalitu k zaměstnavateli.

V dnešní době se zaměstnanecké benefity stávají stále důležitější součástí firemní kultury. Zaměstnavatelé hledají způsoby, jak zvýšit spokojenost a motivaci svých zaměstnanců. A právě zde nachází své místo společnost Advanto s inovativním benefitem Výplata kdykoliv, který se stal populárním u mnoha firem po celé České republice.

Díky Advantu zaměstnanci nemusí čekat na konkrétní výplatní termín, ale mají možnost si své odpracované peníze vybrat kdykoliv potřebují. Bez zbytečného papírování a zdlouhavých procesů mohou uhradit nenadálé výdaje nebo si spořit do budoucna.

Co je Advanto?

Advanto je chytrá aplikace, která umožňuje zaměstnancům vybrat si svou výplatu kdykoliv a na pár kliků v mobilu. Firmám pomáhá zlepšovat nábor, snižovat fluktuaci a zvyšovat loajalitu zaměstnanců.

Stáhněte si e-book

O tom, jak Advanto chrání zdraví zaměstnanců a jaké jsou přínosy pro vaši firmu.

Stránky Advanto.cz používají k poskytování svých služeb soubory Cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů Cookies. Více v našich Zásadách ochrany osobních údajů.