Snížení administrativní zátěže a zvýšení efektivity pracovníků. To a mnohem více přináší Advanto pracovním agenturám.

Snížení administrativní zátěže a zvýšení efektivity pracovníků. To a mnohem více přináší Advanto pracovním agenturám.
Publikováno
12.7.2023

Pracovní agentury, bezpečnostní agentury a firmy z oblasti facility managementu hrají klíčovou roli při zprostředkování požadované práce mnoha firmám v různých odvětvích. Potýkají se však s řadou specifických výzev, například sladění nabídky s poptávkou či diverzifikace pracovních sil, které ovlivňují jejich efektivitu a konkurenceschopnost. Ustání výzev v turbulentním prostředí vyžaduje strategické plánování, flexibilitu, schopnost inovace a silné vztahy se zákazníky i pracovníky. Jednou z inovativních možností, která může přinést agenturám pozitivní změny, je poskytování Výplaty kdykoliv.

Výplata kdykoliv je moderní řešení pro výplatu odpracovaných peněz, které pomáhá nejen agenturám práce zlepšit jejich konkurenční pozici na trhu práce. Pomocí jednoduché mobilní či webové aplikace pracovníci vidí, kolik peněz si k danému času mohou poslat na svůj bankovní účet. 

Vyšší zájem cizinců o práci je jedním z aktuálních témat, se kterými se pracovní agentury potýkají. Získání přístupu k výplatě kdykoliv oproti výplatě mzdy běžně až po 30 dnech představuje velký rozdíl, který může být rozhodující při volbě zaměstnavatele. Jedná se zároveň o motivátor k efektivnější práci a loajalitě vůči agentuře.

Některé pracovní agentury reagují na turbulentní změny této doby a vyplácí své pracovníky několikrát měsíčně. Jedná se často o konkurenční výhodu zaměstnání oproti zaměstnání přímo pro koncovou firmu. Také se však jedná o velkou administrativní, hotovostní a časovou zátěž, která společnosti brzdí před dalším rozvojem. Advanto umožňuje jednoduché a rychlé řešení v podobě stejnojmenné digitální platformy.

Snížení hotovostních transakcí, administrativní a časové zátěže a zvýšení loajality zaměstnanců jsou jen některé z pozitivních aspektů, které Výplata kdykoliv od Advanta přináší. Tyto výhody přispívají k efektivitě a konkurenceschopnosti agentur, zajišťují vyšší spokojenost zaměstnanců a mohou vést ke zlepšení jejich dlouhodobého výkonu, navíc bez zásahu do firemního cashflow agentury.

Výplata kdykoliv přináší výhody jak agenturám, tak samotným pracovníkům. Zaměstnanci mají možnost si okamžitě vyplatit svou výplatu a získat přístup k finančním prostředkům kdykoliv potřebují. Zvyšuje se tak jejich finanční stabilita v dnešní době, kdy více než 59 % Čechů není schopno bez problémů uhradit nenadálý výdaj ve výši 13 600 Kč¹. Součástí aplikace je také přehled docházky a finanční vzdělávání pomocí zábavných kvízů.

Advanto poskytuje moderní a bezpečné řešení, které je snadno integrovatelné s existujícími docházkovými a mzdovými systémy. V tuto chvíli díky své chytré aplikaci společnost poskytuje přístup ke svým penězům kdykoliv více než 50 000 zaměstnancům v ČR i v zahraničí. Díky Advantu agentury šetří svůj čas i zdroje, a mohou se tak věnovat rozvoji svého byznysu. Své o tom ví například společnosti Centra nebo ManpowerGroup, které svým zaměstnancům zpřístupňují benefit od prvního pololetí tohoto roku. 

Co je Advanto?

Advanto je chytrá aplikace, která umožňuje zaměstnancům vybrat si svou výplatu kdykoliv a na pár kliků v mobilu. Firmám pomáhá zlepšovat nábor, snižovat fluktuaci a zvyšovat loajalitu zaměstnanců.

Stáhněte si e-book

O tom, jak Advanto chrání zdraví zaměstnanců a jaké jsou přínosy pro vaši firmu.

Stránky Advanto.cz používají k poskytování svých služeb soubory Cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů Cookies. Více v našich Zásadách ochrany osobních údajů.