Výplata kdykoliv je uživatelům Nugget SW nyní ještě dostupnější!

Výplata kdykoliv je uživatelům Nugget SW nyní ještě dostupnější!
Publikováno
10.3.2023

Advanto dokončilo integraci se mzdovým a personálním systém Nugget od společnosti RSM. Zavedení populárního benefitu Výplata kdykoliv je tak pro klienty RSM, kterých je v Česku i zahraničí přes 400, ještě snadnější a rychlejší.


V dnešní době, kdy se každá firma snaží najít způsob, jak si udržet své zaměstnance a zvýšit jejich motivaci, se stává čím dál tím důležitější mít k dispozici moderní a efektivní nástroje pro správu lidských zdrojů. Mzdový a personální systém Nugget umožňuje firmám řídit celý proces v oblasti personalistiky a mezd.


Jedním z doplňkových modulů, které lze do systému Nugget integrovat, je benefit Advanto. Advanto zpřístupňuje zaměstnancům část své odpracované výplaty kdykoliv v průběhu měsíce. Integrace Advanta do systému Nugget přináší mnoho výhod pro zaměstnance i pro firmu. Díky spolupráci Advanta a společnosti RSM je pro firmy využívající systémy Nugget rychlé a snadné.


Společnost RSM drží krok s dobou a flexibilně reaguje jak na nové vyhlášky, tak na trendy poslední doby. Jedním takovým trendem v oblasti personalistiky je zmiňovaný benefit od společnosti Advanto. Jednoduchá aplikace Advanto zpřístupňuje zaměstnancům svou
odpracovanou, ale doposud nevyplacenou výplatu. Mohou si tak převést své peníze na účet kdykoliv, kdy s nimi potřebují disponovat. Ať už se jedná o výdaje spojené s nenadálými událostmi nebo například běžný nákup potravin, který se za poslední dobou značně zvýšil.

Co je Advanto?

Advanto je chytrá aplikace, která umožňuje zaměstnancům vybrat si svou výplatu kdykoliv a na pár kliků v mobilu. Firmám pomáhá zlepšovat nábor, snižovat fluktuaci a zvyšovat loajalitu zaměstnanců.

Stáhněte si e-book

O tom, jak Advanto chrání zdraví zaměstnanců a jaké jsou přínosy pro vaši firmu.

Stránky Advanto.cz používají k poskytování svých služeb soubory Cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů Cookies. Více v našich Zásadách ochrany osobních údajů.