Advanto je integrované s podnikovými systémy ESO9. Zavedení výplaty kdykoliv nikdy nebylo jednodušší

Advanto je integrované s podnikovými systémy ESO9. Zavedení výplaty kdykoliv nikdy nebylo jednodušší
Publikováno
20.5.2022

Aplikace Advanto od předního poskytovatele výplaty kdykoliv, je integrovaná se mzdovými a HR systémy ESO9. U zaměstnavatelů, kteří ESO9 využívají, lze Advanto zavést na klíč a ve velmi krátké době, bez dalších nároků na jejich IT oddělení.

„Vždy jsme mysleli na to, aby naše systémy klientům umožňovaly co nejsnadnější rozšiřování o nové funkcionality. V dnešní turbulentní době je tato flexibilita obzvlášť důležitá. Jakmile jsme zaregistrovali, že výplata kdykoliv je trend, který si zaměstnavatelé přejí zavádět, vyšli jsme jim vstříc a spolu s vývojáři aplikace Advanto provedli kroky nutné k tomu, aby bylo možné výplatu kdykoliv spustit co nejrychleji,” vysvětluje Jiří Ptáček, generální ředitel společnosti ESO9 international, která systémy ESO9 dodává.

Jeho varianty využívá přes tisíc českých a slovenských subjektů. Jednou z firem, která ESO9 využívá a která ho nedávno propojila s Advantem, je Batist Medical.

„Propojení našich systémů s Advantem nepředstavovalo pro naše IT žádné problémy. Advanto se o vše postaralo,” říká Michaela Horovič, Chief IT Officer v Batist Medical.

„Výplata kdykoliv pomáhá s náborem i se spokojeností a motivací zaměstnanců, což je nyní pro naši firmu klíčové,” dodává Aneta Krausová, HR Business Partner v Batist Medical.

„V Advantu si uvědomujeme, že je pro zaměstnavatele zásadní, aby pro ně zavedení výplaty kdykoliv a její provoz představovalo minimum nároků. Proto jsme spolu s ESO9 zapracovali na tom, aby se na její systémy dalo Advanto integrovat na klíč a také rychle,” říká Jan Kölbl, spoluzakladatel a CTO Advanta. „Integrace je bezpečná, rychlá a bez nároků na IT nebo účetní,” zdůrazňuje Kölbl s tím, že se jedná o jediné oficiální řešení, jak uživatelé HR a mzdových systémů ESO9 mohou výplatu kdykoliv zavést.

Jak to funguje?

Advanto umožňuje pracovníkům si ve stejnojmenné aplikaci kdykoliv vybrat vlastní mzdu dle skutečně odpracovaných hodin, a to od každého prvního dne v měsíci do výplatního termínu. K samotnému zaslání mzdy a jejímu připsání na bankovní účet dochází prakticky okamžitě.

„Předčasný výběr mzdy je pak financován Advantem a nezasahuje do zaběhlých výplatních termínů. Podnikům využívajícím systémy ESO9 tak tento proces nikterak nenarušuje cash flow nebo výplatní proces a nepředstavuje pro ně ani administrativní náklady spojené s výplatou záloh. Pokud si zaměstnanci přejí vybrat odpracované peníze před výplatním termínem, vše vyřizují v aplikaci Advanto,“ doplňuje Kölbl.

Co je Advanto?

Advanto je chytrá aplikace, která umožňuje zaměstnancům vybrat si svou výplatu kdykoliv a na pár kliků v mobilu. Firmám pomáhá zlepšovat nábor, snižovat fluktuaci a zvyšovat loajalitu zaměstnanců.

Stáhněte si e-book

O tom, jak Advanto chrání zdraví zaměstnanců a jaké jsou přínosy pro vaši firmu.

Stránky Advanto.cz používají k poskytování svých služeb soubory Cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů Cookies. Více v našich Zásadách ochrany osobních údajů.