Advanto spojilo síly s personálním a mzdovým systémem KS mzdy PROFi

Advanto spojilo síly s personálním a mzdovým systémem KS mzdy PROFi
Publikováno
3.1.2024

Zaměstnanci více než kdy dříve vyžadují flexibilitu a pohodlí nejen v podobě zaměstnaneckých benefitů. Zaměstnavatelé využívající systémy společnosti KS - program mohou svým zaměstnancům poskytnout přístup k odpracované mzdě kdykoliv. Po jednoduchém propojení Advanta se systémem KS mzdy PROFi vše běží automaticky bez potřeby zásahu.

Společnost Advanto umožňuje zaměstnancům přístup k odpracovaným penězům prakticky okamžitě. Díky integraci se mzdovými a docházkovými systémy mohou zaměstnanci sledovat své odpracované hodiny a mít přístup k těmto finančním prostředkům prostřednictvím jednoduché mobilní a webové aplikace. Tato jedinečná možnost poskytuje zaměstnancům kontrolu nad svými financemi a umožňuje jim peníze čerpat kdykoliv, kdy je to pro ně nejvhodnější.

Jedním z klíčových partnerů, kteří se podílejí na úspěchu této revoluční služby, je společnost KS - program. Ta je renomovaným poskytovatelem mzdových systémů a významným partnerem Advanta. Tato spolupráce přináší obrovskou výhodu nejen pro zaměstnance, ale i pro zaměstnavatele, kteří mohou jednoduše integrovat Výplatu kdykoliv do svého pracovního procesu.

Společnost KS - program má na českém trhu víc než 30ti leté zkušenosti a své služby poskytuje více než 2 500 firmám. Společnost je známá svým závazkem k poskytování moderních a efektivních řešení v oblasti mzdových systémů a snaží se odstranit papírování ze světa HR. Její dlouholetá existence na trhu dokazuje, že je schopna přizpůsobit se změnám a držet krok s neustále se rozvíjejícím prostředím. S tím souvisí i navázaná spolupráce s Advantem, kdy KS - program cítil z požadavků zákazníků stále větší potřebu změny při vyplácení mezd zaměstnancům. Advanto na tyto požadavky reaguje a vytvořilo konkrétní řešení. Spolupráce s Advantem je skvělým příkladem toho, jak technologické firmy aktivně reagují na potřeby moderního trhu práce.

Spolupráci obě společnosti představili i na každoročním KS WorkSession v červenci tohoto roku. Akce se setkala s kladnými ohlasy účastníků včetně reakcí na službu Výplata kdykoliv.

Díky této synergii se stal proces záloh na mzdy snadnější než kdy předtím, a to navíc bez zásahu do firemního cash flow. KS - program poskytuje komplexní mzdový systém, který je plně kompatibilní s Výplatou kdykoliv od Advanta. “Advanto se napojuje na modul Advanto, který pro nás KS - program ve své aplikaci vyvinul. Výměna dat probíhá přes API,”  říká Jan Kölbl, CTO a spoluzakladatel společnosti Advanto. Tato efektivní integrace šetří čas všem zúčastněným stranám. Zaměstnanci získají okamžitý přístup k finančním prostředkům za svou práci, což zlepšuje jejich finanční stabilitu a pohodu. Zaměstnavatelé pak mohou nabídnout svým zaměstnancům moderní a atraktivní benefit, což může přilákat a udržet talentované jedince ve firmě.

Na začátku roku 2023 zahrnula společnost TRCZ mezi svou nabídku benefitů i Advanto, které změnilo způsob, jakým zaměstnanci získávají odměnu za svou práci. “Důvodem pro zavedení Advanta byla myšlenka poskytnout benefit zaměstnancům, kteří se ocitnou v nečekaných finančních situacích, jako je například nutný nákup pračky, ledničky atd.” říká  Martina Šmidtová, HR administrátorka TRCZ. Společnost se tak stala prvním klientem, který těží ze spolupráce Advanta a KS - program. 

Co je Advanto?

Advanto je chytrá aplikace, která umožňuje zaměstnancům vybrat si svou výplatu kdykoliv a na pár kliků v mobilu. Firmám pomáhá zlepšovat nábor, snižovat fluktuaci a zvyšovat loajalitu zaměstnanců.

Stáhněte si e-book

O tom, jak Advanto chrání zdraví zaměstnanců a jaké jsou přínosy pro vaši firmu.

Stránky Advanto.cz používají k poskytování svých služeb soubory Cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů Cookies. Více v našich Zásadách ochrany osobních údajů.