Co se snižující se produktivitou zaměstnanců? Advanto je hlavním partnerem konference Zlatá klec

Co se snižující se produktivitou zaměstnanců? Advanto je hlavním partnerem konference Zlatá klec
Publikováno
10.5.2022

Gerhard Knop, jedna z velmi inspirativních osobností na poli leadershipu a personalistiky, zasvětil rok 2022 fenoménu „zlatá klec“ na pracovišti. Jde o situaci, kdy v souvislosti s dlouhodobým nedostatkem pracovní síly firmy dělají první a poslední, aby našly zaměstnance a udržely si je. Stává se ale, že čím více si své lidi hýčkají, tím horší je jejich produktivita. Spoluvytvářejí onu zlatou klec.

To samozřejmě vůbec neznamená, že řešením je se o spokojenost pracovníků nestarat a při náboru těch nových nehledat konkurenční výhodu. Naopak je to v dnešní době extrémně důležité. Neméně důležité je ale dělat to správně - způsobem, který nevede k vytváření zlaté klece, popřípadě vědět, jak zlatou klec opustit.

A právě jak neopakovat chyby, které do zlaté klece vedou, bude tématem červnové konference Leadership Synergy Community Gerharda Knopa a přizvaných zkušených spíkrů, mezi nimiž je například Matěj Kučera z Národního ústavu duševního zdraví, který zkoumá vliv psychiky na ekonomiku a efektivitu, či stratég a kouč Radek Šefčík.

Program a seznam hostů konference, která se uskuteční 1. června v pražských Holešovicích, najdete zde. Počet míst je omezený, tak se včas registrujte.

Co je Advanto?

Advanto je chytrá aplikace, která umožňuje zaměstnancům vybrat si svou výplatu kdykoliv a na pár kliků v mobilu. Firmám pomáhá zlepšovat nábor, snižovat fluktuaci a zvyšovat loajalitu zaměstnanců.

Stáhněte si e-book

O tom, jak Advanto chrání zdraví zaměstnanců a jaké jsou přínosy pro vaši firmu.

Stránky Advanto.cz používají k poskytování svých služeb soubory Cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů Cookies. Více v našich Zásadách ochrany osobních údajů.