Spolupráce Advanta s GIRITONem umožňuje na základě odpracovaných hodin přístup k výplatě kdykoliv

Spolupráce Advanta s GIRITONem umožňuje na základě odpracovaných hodin přístup k výplatě kdykoliv
Publikováno
18.9.2023

V dnešní době, kdy technologie mění způsob práce a rozšiřuje naše možnosti, je důležité, aby firmy přicházely s inovativními řešeními, která odpovídají potřebám moderních pracovníků. Advanto poskytuje zaměstnancům přístup k odpracovaným penězům skrze mobilní a webovou aplikaci. Díky propojení s docházkovým a HR systémem GIRITON se částka načítá automaticky na základě odpracovaných hodin.

Advanto mění standard měsíční výplaty téměř čtyři roky. K dnešnímu dni zpřístupňuje odpracované peníze více než 70 000 zaměstnancům v Česku a na Slovensku napříč odvětvími. Ke snadnému fungování benefitu se software napojuje na mzdové a docházkové systémy. Nedávno Advanto navázalo partnerství s docházkovým a HR systémem GIRITON, kterému důvěřuje téměř 1000 zaměstnavatelů. GIRITON umožňuje jednoduše sledovat, evidovat a vyhodnocovat docházku zaměstnanců jak v terénu, tak uvnitř budov. Nabízí moderní mobilní aplikaci, umí plánovat směny, vykazovat čas na jednotlivých projektech či exporty do desítek různých mzdových systémů.

“GIRITON je otevřen moderním řešením, ze kterých plynou výhody jak pro naše klienty, tak pro jejich zaměstnance. Pro klienty GIRITONu je zavedení Advanta otázkou pár chvil,” říká Jan Gřeš, CEO společnosti GIRITON Systems. Pomocí jednoduché integrace dochází k automatickým aktualizacím dat o docházce uživatelů Advanto, kterým se tak navyšuje dostupná částka, kterou si mohou dle potřeby zaslat na svůj bankovní účet. To znamená, že už nemusí čekat na standardní výplatní termín a mohou flexibilně disponovat se svými finančními prostředky. Dle interních dat společnosti Advanto benefit zvyšuje finanční jistotu a efektivitu práce svých uživatelů.

Spojení Advanta a GIRITONU přináší pro klienty docházkového systému jednoduché zavedení benefitu pomocí snadné integrace. V rámci integrace si klient může zvolit typy docházky, včetně home office či sick day, které si přeje do Advanta exportovat. Na základě toho se pak může odvíjet samotné nastavení služby. Flexibilita, rychlost a pohodlí jsou tak na dosah ruky pro zaměstnavatele i jejich zaměstnance. Zaměstnavateli Advanto přináší jednoduchý způsob zvýšení konkurenční výhody na trhu práce, který odpovídá na dnešní dobu rostoucích cen. Při pohledu na rostoucí finanční odměnu v průběhu měsíce se zvyšuje motivace a loajalita pracovníků, kterým je poskytována záchranná finanční síť.

Spolupráce se již pyšní prvním klientem v podobě české společnosti Ollies. Ta v létě zavedla Výplatu kdykoliv pro své zaměstnance a brigádníky jako odpověď na zvýšenou poptávku po zálohách na mzdy. “Propojení Advanta s docházkovým systémem GIRITON byl vcelku bez problému. Zavedení benefitu proběhlo naprosto hladce. Pracovníci tak mají přístup ke svým penězům skrze jednoduchou a intuitivní aplikaci,” říká Linda Smailová, personalistka Ollies dorty s.r.o.

Co je Advanto?

Advanto je chytrá aplikace, která umožňuje zaměstnancům vybrat si svou výplatu kdykoliv a na pár kliků v mobilu. Firmám pomáhá zlepšovat nábor, snižovat fluktuaci a zvyšovat loajalitu zaměstnanců.

Stáhněte si e-book

O tom, jak Advanto chrání zdraví zaměstnanců a jaké jsou přínosy pro vaši firmu.

Stránky Advanto.cz používají k poskytování svých služeb soubory Cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů Cookies. Více v našich Zásadách ochrany osobních údajů.