Výplata kdykoliv? Pro firmy se systémem od M‑PRO je její zavedení hračka

Výplata kdykoliv? Pro firmy se systémem od M‑PRO je její zavedení hračka
Publikováno
2.9.2022

Firmy, které využívají mzdový a personální systém Target 2100 od společnosti M-PRO, nyní mohou zavést Advanto bez jakýchkoliv překážek. Startup Advanto, který je průkopníkem výplaty kdykoliv, totiž dokončil a otestoval integraci svého technologického řešení ve firmách Hopi a Conectart, které systémy od M-PRO využívají.

„Zavedení Advanta ve firmách využívajících systémy od M-PRO je pro nás hračka,” říká spoluzakladatel a CTO Advanta Jan Kölbl. „Co se IT týče, jde o otázku několika kliknutí,” dodává Kölbl a zdůrazňuje, že Advanto se o vše postará.

Personální a mzdový informační systém Target 2100 od společnosti M-PRO využívají stovky zaměstnavatelů. Jedná se především o velké průmyslové podniky. „V poslední době zaznamenáváme u našich zákazníků rostoucí zájmem o výplatu kdykoliv, a proto jsme podnikli kroky, aby naši klienti mohli Advanto ihned zavést. Systém Target 2100 od M-PRO a jeho součásti jsou vždy vyvíjené tak, aby svým uživatelům pomáhaly, zejména odstraněním ruční práce a kontrolními mechanismy snižující rizika zpracování. V tomto duchu byla připravena i integrace Target 2100 a Advanto,” vysvětluje Martin Kubát, jednatel společnosti M-PRO.

Kölbl dodává, že co nejjednodušší zavedení výplaty kdykoliv je cílem také Advanta. „V Advantu víme, že firmy mají plno svých starostí. Proto je naším cílem, aby zavedení i následný provoz výplaty kdykoliv fungoval pro zaměstnavatele na klíč,” vysvětluje Kölbl.

To potvrzuje i firma Conectart. Ta je spolu se společností Hopi jednou z prvních, která Advanto se svými systémy od M-PRO propojila. „V Conectartu se snažíme poskytovat našim zaměstnancům takové benefity, které reflektují jejich potřeby. Advanto nám přišlo jako velice zajímavý benefit, který se každému z nás může v některých životních situacích hodit. Implementace systému bylo velmi jednoduché a díky jednoduchosti aplikace nemají zaměstnanci s využíváním žádné problémy,” říká HR Director Conectart Markéta Kalousková.

Co je Advanto?

Advanto je chytrá aplikace, která umožňuje zaměstnancům vybrat si svou výplatu kdykoliv a na pár kliků v mobilu. Firmám pomáhá zlepšovat nábor, snižovat fluktuaci a zvyšovat loajalitu zaměstnanců.

Stáhněte si e-book

O tom, jak Advanto chrání zdraví zaměstnanců a jaké jsou přínosy pro vaši firmu.

Stránky Advanto.cz používají k poskytování svých služeb soubory Cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů Cookies. Více v našich Zásadách ochrany osobních údajů.